Home Wie zijn wij plafondsystemen materialen projecten
contact
         

Welkom op de website van D & E systemceilings.

 

D & E is een bedrijf dat zich sinds 1991 enkel op de plafondmarkt profileert. Momenteel bestaat onze voltallige ploeg uit 5 vakmensen.

Door onze ervaring en service hebben wij een zeer goede naam opgebouwd. Mede door het stellen van hoge kwaliteitseisen in zowel werkwijze als eindproduct hebben wij dan ook een zeer hoge tevredenheid bij onze klanten.

Daar wij ons enkel bezig houden met het leveren en monteren van systeemplafonds , beheersen wij ons vak tot in de puntjes. Wij vertegenwoordigen in principe alle mogelijke merken van systeemplafonds in hard mineraal, zacht mineraal, hout en metaal. Door gebruik te maken van de modernste technieken kunnen wij iedere klus voor U klaren.

Deze plafonds zijn ideaal om alle mogelijke technische installaties weg te werken waar u regelmatig nog moet aankunnen. Vooral kantoren, bedrijfsruimtes, hospitalen en scholen maken hier veelvuldig gebruik van . Zij bieden een excellente oplossing indien brandwerendheid, hygiƫne, lichtreflectie of akoestische vereisten aan de orde zijn.

Wij nodigen U dan ook uit om even op onze site rond te kijken en indien U interesse hebt contact met ons op te nemen. Er kan altijd, geheel vrijblijvend, een offerte voor U gemaakt worden.

Het D & E team